Singosaren coyuten
Dadi pusat pertokoan
Wayah sore rame tenan

Cilik gedhe podho kumpul
Rambut dowo nganti gundul
Persis koyok warung gaul

Ireng putih nganti pirang
Do melu model sekarang
Jarene kemajuan

Dandanane ugal-ugalan
Polahe ora karuan
Eeee koyo wong edan

Ning pasar klewer kutho solo
Jare blonjo pamite kok ngumbah moto
Pasare rame tenan
Desek desekan nanging jo nganti grayangan

Ning pasar klewer kutho solo
Kowe rugi tiwas teko ora blonjo
Pasare komplet tenan
Pingin opo ning kono mesti ono

Iklan