Rek ayo rek mlaku mlaku nang tunjungan
Rek ayo rek rame rame bebarengan

Mangan tahu jadhi campur nganggo timun
Malam minggu gak apik dhigawa nglamun

Ngalor ngidur liwat took numpak motor
Masih untung nyenggal nyenggol ati lega

Sapa ngerti nasib awak lagi mujur
Kenal anak e sing dodol rujak cingur

Ja dhipikir kon padha gak duwe sangu
ja dhipikir angger padha gelem melu aku

cah ayo cah sapa gelem melu aku
cah ayo cah golek kenalan cah ayu